6 Ιουν 2012

Συμμετέχουμε στο τουρνουά ποδοσφαίρου

Όταν οι γυμναστές μας ανακοίνωσαν τα ονόματα των παιδιών που θα έπαιρναν μέρος στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κι άκουσα το όνομά μου, δεν μπορώ να πω τη χαρά που ένιωσα! Το να εκπροσωπείς το σχολείο σου δεν είναι και λίγο!!!
Όταν έφτασε η Παρασκευή 1-6-2012 όλα τα παιδιά ήμασταν με έξαψη. Μόλις φτάσαμε στη Μίκρα, βάλαμε τις αθλητικές μας μπλούζες και πήγαμε στον χώρο που θα παίζαμε.
Ήμασταν η μεικτή ομάδα, που αποτελούματαν από αγόρια και κορίτσια. Πρώτα παίξαμε με το Πειραματικό και νικήσαμε 1-0. Ύστερα παίξαμε με το 31ο και νικήσαμε πάλι 1-0 στα πέναλτι. Σαν ομάδα συνεργαστήκαμε πολύ καλά, χωρίς γκρίνιες, μαλώματα και ατομισμούς. Κανένας δεν παραπονιόταν για τίποτα κι έτσι πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε.

Γιώργος Εκκλησίαρχος
 


Ξύπνησα το πρωί πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν η μέρα που θα παίζαμε για το σχολείο στο τουρνουά ποδοσφαίρου. Αμέσως ετοίμασα την τσάντα μου και χαρούμενος πήγα στο σχολικό μου. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής είχα αγωνία για το αν θα κερδίσουμε ή όχι. Η ομάδα μου προσπαθούσε να χαλαρώσει και να σκεφτεί λογικά. Μόλις επιτέλους φτάσαμε καθίσαμε στον πάγκο και ακούσαμε προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας.
Μετά μας ανακοίνωσαν με ποια σχολεία θα παίξει το κάθε σχολείο με τη σειρά του. Εμείς, τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος»θα παίζαμε με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το 31ο Πειραματικό. Μόλις τελείωσαν οι αγώνες ήμασταν ενθουσιασμένοι, διότι στον πρώτο αγώνα χάσαμε μα στον δεύτερο κερδίσαμε.
Άγγελος Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: